top of page
Lasspecialist

Draai- en freeswerk van metaal op een hoger niveau

Draaien en frezen wordt vaak als één geheel vernoemd. Toch is er een markant verschil tussen draai- en freeswerk van metaal. Zowel draaien als frezen is een verspaningstechniek. Verspaning is een verzamelnaam voor alle technieken die je toepast om een stuk te maken, waarbij er spanen of krullen uit het basismateriaal worden verwijderd. Hierbij houden we rekening met de opgelegde toleranties van de klant. Bij Isalas voeren we beide technieken uit.

Het betere draaiwerk van metaal

 

Voor het draaiwerk van metaal maken we gebruik van een professionele draaibank. Met behulp van een beitel nemen we materiaal weg in dwars- en lengterichting, om zo de gepaste vorm te krijgen. Zodra het basismateriaal wordt aangevoerd, laten we de bewerking uitvoeren.

Kwalitatief CNC-frezen van stukken

 

Freeswerk laten we vakkundig uitvoeren op een freesbank. Bij deze bewerking doet het gereedschap het eigenlijke draaiwerk, terwijl het basismateriaal wordt vastgeklemd. De frees voert vervolgens alle noodzakelijke bewerkingen uit om het gewenste stuk te creëren. Hiervoor maken we gebruik van de nieuwste en beste machines.

 

Laat ons gerust weten welk draai- of freeswerk je wilt laten uitvoeren. Dan maken wij alvast een offerte op maat voor je op. Vervolgens tekenen we alles uit in 3D en gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Zowel grote als kleine projecten zijn welkom.

Image by Bo Smeets

Contacteer ons voor een offerte op maat.

bottom of page