top of page
Lasspecialist

Puur vakmanschap in ons metaalverwerkend bedrijf

Als metaalverwerkend bedrijf werd Isalas opgericht in 2004. De naam ‘Isalas’ gaat al 2 generaties terug. Ondertussen is ‘Isalas’ een gevestigde waarde binnen de sector. Momenteel staat Davy Vanheste aan het hoofd van het bedrijf, samen met een team van professionele vakmensen.

Bij Isalas leggen we de lat graag hoog. Zowel voor onszelf als onze klanten. Het geheim van ons succesverhaal? Dat is ongetwijfeld een combinatie van degelijke opleidingen, uitgebreide ervaring en een flexibele service. Hier zijn we trots op ons vakmanschap en gaan we met plezier de uitdaging aan. Alles kan: dat is ons motto. Dankzij een goed uitgerust machinepark en een snelle manier van werken, proberen we aan alle eisen van de klant tegemoet te komen.

Een bedrijf met een hart voor metaal én gemotiveerde medewerkers

Soms moeten we snel kunnen schakelen. Dan is het belangrijk dat iedereen hetzelfde, gemeenschappelijke doel nastreeft. Dankzij onze gemotiveerde en talentvolle medewerkers is dat gelukkig geen enkel probleem. Zowel onze medewerkers als onze betrouwbare partners doen er alles aan om de deadline van de klant te halen en een kwaliteitsvol resultaat af te leveren.

 

Met de juiste mentaliteit en een gezonde dosis enthousiasme proberen we het bedrijf iedere dag naar een hoger niveau te tillen. De aangename werksfeer en collegialiteit zorgen ervoor dat meerdere mensen hier al jarenlang werken. Hier staat iedereen 100% achter zijn job. Hierdoor kent iedereen de kneepjes van het vak en ontstaat er een team dat samenwerkt als een geoliede machine. Dit is voor onze klanten zichtbaar in de kwaliteit van onze realisaties.

 

Wil jij ook weten wat puur vakmanschap betekent? Contacteer ons vandaag nog. Of wie weet, wil jij wel deel uitmaken van ons enthousiast team? Neem dan zeker een kijkje op onze pagina met vacatures.

Isalas_19_verkleind.jpg
bottom of page